Opbevaring af både
Bølge

Opbevaring og klargøring af din båd

Ønsker du at få din båd opbevaret et sikkert og tørt sted vinteren over inden sejlersæsonen igen banker på? Eller søger du blot et sted, hvor din båd kan stå opbevaret for en periode?

Opbevaring og klargøring af din båd

Ønsker du at få din båd opbevaret et sikkert og tørt sted vinteren over inden sejlersæsonen igen banker på? Eller søger du blot et sted, hvor din båd kan stå opbevaret for en periode? Hos Reese Marin tilbyder vi bådopbevaring til dig, der ønsker at give din båd den bedste behandling – og dermed forlænge bådens levetid gennem mange sæsoner. Vi tilbyder tilmed at klargøre båden, så den er sejlklar til foråret, når du igen skal have den i vandet.

Opbevaring af både

Der er mange fordele i at få din båd opbevaret vinteren over. For det første så slipper du selv for at holde øje med, om båden nu også er godt nok rustet til at klare efterårets regnbyger og storme – ligesom du heller ikke behøver bekymre dig om vinterfrosten. Du skåner med andre ord din båds træværk, kaleche, motor og andre elinstallationer for frostskader, samtidig med at du også slipper for frostsprængte vandhaner, brusere og toiletter, der indeholder ferskvand. Vi holder opsyn med bådene og vores anlæg er udstyret med sikkerhedskode.

Skal vi hjælpe med opbevaringen af din båd? Tøv ikke med at kontakte os på telefonen eller send en mail. Så tager vi gerne en snak om, hvordan mulighederne er for at få opbevaret din båd hos Reese Marin.

Båd udendørs

Kontakt til os, hvis vi skal hjælpe med opbevaring af din båd

Telefon: +45 7462 6256
E-mail: reese@reesemarin.dk