Fjord 40
Bølge

Fjord både

Er du på udkig efter en motorbåd, der på ekstravagant vis kan give dig sejlerglæde af den helt særlige slags? I så fald bør du tage et grundigt kig på det norske bådmærke Fjord, der ligger navn til motorbåde med karaktér. Fjord er kendt for deres tidssvarende design, fokus på de lækre detaljer og det glamourøse islæt, som karakteriserer enhver motorbåd fra Fjord.

Find din Fjord båd hos Reese Marin

Vil du se bådmodellerne fra Fjord med dine egne øjne, sætte fod på dækket og betragte de fine linjer fra nært hold? Det er ikke noget problem. I Aabenraa har vi Reese Marin bådcenter og egen marina, hvor bådene ligger klar. Her kan du virkelig få syn for sagen og måske komme et skridt tættere på at finde den helt rigtig båd, så du kan søsætte din sejlerdrøm.

Hos Reese Marin har vi fokus på at yde den bedste service som overhovedet muligt. Derfor stiller vi naturligvis vores årelange erfaring til rådighed, hvis du skulle have spørgsmål eller mangler sparring. Vi sørger desuden for at tage hånd om købsprocessen fra start til slut, så den bliver så problemfri som mulig. Med en Fjord båd er du sikret en ekstravagant og glamourøs båd.