Bølge

Brugte motorbåde til salg

Hvis du har forelsket dig i tanken om at eje en motorbåd, nyde havluften og livet på en marina – ja, så er du uden tvivl landet det rette sted. Her hos Reese Marin tilbyder vi dig et stort udvalg af brugte motorbåde, som du med fordel kan tage et kig på, både hvis du ved, hvad du søger eller blot vil inspireres.

Stort udvalg af brugte motorbåde

Vores udvalg af brugte motorbåde tæller forskellige typer af anerkendte mærker, som egner sig særdeles godt til de skandinaviske farvande. Få dig et overblik her – og tag eventuel en tur til Aabenraa, hvor du kan få syn for sagen i vores egen marina.

På udkig efter brugte motorbåde?

Hvad end du er førstegangskøber eller garvet sejler med masser af erfaring og flere motorbåde på sjælen, så har vi med stor sandsynlighed også noget, der vil falde i din smag. Fordelen ved at købe en brugt båd hos os er, at vi har lavet forarbejdet og står inde for kvaliteten af båden. Du skal med andre ord ikke bekymre dig om skjulte overraskelser, der kan sætte din investering over styr. Vi stiller vores kompetencer til rådighed og bistår gerne med råd, vejledning og sparring fra start til slut.