Køb ny båd
Bølge

Nye både til salg

Er du på udkig efter en ny båd, der kan tage dine sejldrømme nye steder hen? Uanset hvor langt du er i processen, så tager vi gerne en snak om, hvilke præferencer du har, samt hvad du med fordel kan kigge efter, når du skal købe ny båd. Vi står desuden klar med råd og sparring hele vejen gennem købet, når først du har sporet dig ind på, hvilken båd der er din.

Eksklusive forhandlinger

Vi forhandler stort udvalg af nye motor- og sejlbåde

Gå på opdagelse hos de førende europæiske værfter. Her på reesemarin.dk finder du et bredt udvalg af nye både til salg, som bare venter på at blive søsat. Og vil du og se, fornemme og sætte dine fødder i herlighederne, så er du naturligvis også velkommen til at besøge vores bådcenter i Aabenraa, hvor du kan få syn for sagen. Her finder du de forskellige modeller udstillet i vores egen marina.

Uanset hvor langt du er i processen, så tager vi gerne en snak om, hvilke præferencer du har, samt hvad du med fordel kan kigge efter, når du skal købe ny båd. Vi står desuden klar med råd og sparring hele vejen gennem købet, når først du har sporet dig ind på, hvilken båd der er din.

Hvad end du har forelsket dig i tanken om en motorbåd eller en sejlbåd, så kan vi tilbyde et bredt udvalg af spændende mærker og bådtyper. Vi kan imødekomme de fleste præferencer og behov, både når det gælder kvalitet, komfort og fart. Hvad er vigtigst for dig? At sejlbåden er rummelig, komfortabel og har mulighed for at sejle lange stræk uden for Danmarks farvande, eller at du hurtigt kan komme fra A til B? Lad os tage en snak om, hvilke tanker du gør dig i forhold til din sejlerdrøm.