Targa både

Eksklusiv distributør og forhandler af Targa både i Danmark

Reese Marin er den stolte, eksklusive distributør og forhandler af Targa både i Danmark. Vi tilbyder et bådprogram af Targa motorbåde, der spænder bredt mellem forskellige størrelser, modeller og prisklasser. Så har du forelsket dig i mærket – men endnu ikke fundet den helt rigtig model – så tag et kig her på siden, hvor du finder et overblik over de modeller, vi har til salg.

Du er også meget velkommen til at komme forbi vores bådcenter i Aabenraa, hvor du kan se, opleve og sætte fod på Targa bådene. Skulle der opstå tvivlsspørgsmål undervejs, så stiller vi altid vores årelange erfaring og kompetencer på området til rådighed.

Targa både til salg hos Reese Marin

Targa er kendt som den pionerende, finske offshore motorbåd, der med sit gennemgående udtryk er nem at spotte som en legende i bådmarkedet. Targa bådene er indbegrebet af originalitet og godt håndværk, når det gælder offshore-kategorien af motorbåde, som netop er designet og konstrueret til at begå sig i disse farvande. Der er tale om en bådtype, der er praktisk og nem at håndtere, hvilket har vakt sejlere fra hele verdens interesse. Hos Reese Marin er vi begejstrede for det finske bådmærke, og viser glædeligt vores modeller frem i bådcentret i Aabenraa.

 

Ring til os, så hjælper vi med at finde din perfekte båd

+45 74 62 62 56