Sealine både

Eksklusiv distributør og forhandler af Sealine både i Danmark

Hvordan lyder strømlinet design, rummelighed og futuristisk design i dine ører? Hvis det lyder som noget, der imødekommer dine behov og præferencer, når det gælder motorbåde, så er Sealine absolut et mærke, der er værd at overveje. Hos Reese Marin er vi stolt importør og forhandler af Sealine i Danmark og Nordtyskland. Hanse Group købte 2013 rettighederne til Sealine og flyttede produktion til Tyskland, hvor både Hanse, Dehler og Fjord både produceres og udvikles – vi forhandler alle mærkerne i Reese Marin og har et godt samarbejde med værftet.

Stort udvalg af Sealine både

Uanset om du er faldet for ideen om en motorbåd og er på jagt efter den rette model – eller du blot går med en sejlerdrøm i maven – så er Reese Marin det rette sted for dig. I hjertet af Aabenraa ligger vores bådcenter med tilhørende marina, hvor du kan få syn for sagen. Her kan du besigtige, nærstudere og sætte fod på de modeller fra Sealine, der falder i din smag. Hvis der opstår spørgsmål eller behov for sparring undervejs, så står vi naturligvis til rådighed med vores årelange erfaring i branchen.

Hos Reese Marin har vi stort fokus på at gøre købsprocessen hos os så problemfri som mulig. Vi sørger for at tage hånd om processen fra start til slut og bistår desuden med kompetent rådgivning.